Gözlem Çevre Danışmanlık İş Sağlığı Ve Güvenliği Müh. İnş. İç Ve Dış Tic. Ltd. tarafından bu raporun hazırlanılması istenilen firma için her türlü açıdan bir inceleme yapılmaktadır. Bu kapsamda işletmede mevcut çevresel süreçlerin mevzuatlara uygunluğu, mevcut çevre yönetimi, işletmenin çevresel risk analizi, alınması gereken çevresel izinler, işletmenin sebep olduğu veya olabileceği çevre kirlilikleri, potansiyel çevresel riskler raporun konusunu oluşturmaktadır.

Bu rapor sayesinde şirketinizin çevresel açıdan durumunu yada satın almayı planladığınız bir firmanın çevresel açıdan durumunu öğrenebilirsiniz. 9 yıllık tecrübemiz ile size bu rapor sayesinde maddi/manevi herhangi bir sürpriz yaşamadan geleceği planlama şansını veriyoruz.

Teklif almak için mail yada telefonla bize ulaşabilirsiniz.

Her türlü sorunuz için 0552 320 7815 nolu telefonu arayabilirsiniz yada bilgi @gozlemcevreisg .com. tr yada gozlemcevreisg@gmail.com ye mail atabilirsiniz.

ENVİROMENTAL DUE DİLİGENCE

We carry out a full-scale environmental due diligence for your own company or for companies you wish, by Gözlem Environment Consultancy HSE. In this context, we look for compliance, environmental management, emissions, water management, chemical management, pollution or hazardous complaints,
environmental disputes, penalties and potential risks in the company.

For this report, you can learn your company’s environmental due diligence or plan to acquire another company. With our experience-9-years, we give you the chance to plan the future without any surprises thanks to this report.

You can contact us by e-mail or phone to get a offer.

0212 881 63 00